lauantai 6. helmikuuta 2016

Uudistelua ja blogi löytyy Instagramista!

Huh... Aikaa on taas venähtänyt turhan paljon viime kerrasta kun istahdin koneelle postailemaan. On ollut paljon muita kiireitä tai sitten ei ole ollut vain aihetta mistä kirjoittaa.
Nyt kuitenkin täytyy ryhdistäytyä. Blogi tulee kokemaan paljon uudistuksia lähiaikoina; ulkoasu tulee uusistumaan täysin ja toivottavatsi saisin postauksiinkin uudenlaisia ideoita. Ajattelin, että blogin päivittely ei unohtutuisi ja jaksaisin panostaa tähän enemmän, jos meidät voisi tavoittaa myös Instagramista. Sinne tein blogille oman käyttäjän, jota saa ehdottomasti alkaa seuraamaan. Ilmoittelen siellä aina, kun uusi postaus ilmestyy ja todennäköisesti sinne tulee kuulumisia myös useammin, silloin kun en jaksa tänne alkaa kirjoittelemaan. Käyttäjä löytyy nimellä milanblogi.



Ensi viikolle luvassa on paljon koiramaista ohjelmaa. On turkkihommia, kehäilyä, aksailua ja toivottavasti myös paljon pitkiä lenkkejä nätteinä päivinä. Toivottavasti tämä flussa alkaisi vähitellen minusta lähteä, että pääsisi nauttimaan noista kaikista jutuista.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.